Margaret van Rixtel | Vorstenbosch en van Tol

Margaret van Rixtel

Mede-eigenaar / casemanager taakdelegatie
Om weer helder te kunnen zien, hoef je vaak alleen van perspectief te veranderen.

Margaret is mede-eigenaar van Vorstenbosch & Van Tol en casemanager. Ze begeleidt klanten bij verzuim en re-integratie van zieke medewerkers; ze verzorgt de WIA-dossiers en onderhoudt contacten met het UWV en verzekeraars. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor de financiën van Vorstenbosch & Van Tol.

Verlengstuk mkb
"Ik zie me als een verlengstuk van het mkb op het gebied van arbo-beleid", zegt ze. "Het komt voor dat deze bedrijven geen HR-manager in dienst hebben. En als die er wel is, is ziekteverzuim wel een onderdeel van hun takenpakket, maar is er behoefte aan ondersteuning door professionals. Ik zorg ervoor dat de werknemers adequaat begeleid worden; dat het verzuimrisico omlaag gaat en dat daardoor de kosten van de werkgever afnemen."

Groot netwerk
Voordat Margaret voor zichzelf met Vorstenbosch & Van Tol begon, werkte ze jarenlang bij een arbodienst in de bouw. "Hier heb ik mijn kennis en netwerk vergroot. Daarvan pluk ik nu de vruchten bij Vorstenbosch & Van Tol. Ik werk samen met verschillende deskundigen op het gebied van ziekteverzuim en weet hoe belangrijk het is om correct en snel te communiceren met partijen."

Drive
"Mijn grootste drive is om er samen met werkgever en werknemer goed uit te komen. Om beperkingen om te zetten in mogelijkheden en deze optimaal te benutten. Zodat er een win-winsituatie ontstaat. Daarnaast haal ik veel energie uit de contacten die ik met werkgevers en werknemers heb."

Laat ons u terugbellen