HRM-advies

Vorstenbosch & Van Tol geeft naast verzuim en re-integratiebegeleiding  HR-advies. Dat doen we als er sprake is van arbeidsgerelateerd verzuim of verzuim waar u als werkgever weinig tot geen invloed op heeft. De oorzaken daarvan zijn niet-medisch en liggen in de privé- en/of arbeidssfeer. In dit soort situaties geven we HR-advies om (te) lang verzuim te voorkomen en ervoor te zorgen dat uw medewerker duurzaam inzetbaar blijft.

Ons advies

Bij ons HR-advies ligt de focus op het personeel van uw bedrijf. We gaan in gesprek met u en uw werknemer om te achterhalen wat er aan zijn verzuim ten grondslag ligt. Een voor een pakken we de problemen aan. Dat doen we zelf of we schakelen onze netwerkpartners daarvoor in. Over de voortgang hiervan houden we u op de hoogte. We zoeken naar de meest optimale oplossing voor beide partijen.

Adequate aanpak

Als u te maken heeft met ziekteverzuim van niet-medische aard dan heeft verzuim- en re-integratiebegeleiding geen effect. Ons HR-advies komt dan beter van pas; het gaat namelijk om arbeidsgerelateerde oorzaken of factoren waar uzelf als werkgever ook partij in kunt zijn. Door in gesprek te gaan met u en uw werknemer komen we erachter wat de oorzaken van het verzuim zijn en geven we advies aan beide partijen om de ontstane problemen duurzaam op te lossen.

Aandacht voor werkgever én werknemer

Ons HR-advies formuleren we zo dat u als werkgever en uw werknemers zich daarin kunnen vinden. Op die manier creëren we draagvlak en zal het advies eerder opgevolgd worden.

Onze werkwijze

  • Onze werkwijze hebben we zo ingericht dat we u snel en adequaat kunnen helpen.
  • We werken daadkrachtig, flexibel en proactief.
  • We hebben een persoonlijke manier van benadering.
  • We leveren HR-advies op maat.
  • We werken samen met een groot (landelijk) netwerk van professionals waardoor we u nóg beter van dienst kunnen zijn.
  • We demedicaliseren: we koppelen ziekte los van verzuim.

Direct met een specialist spreken?

U wilt meer info over ons HRM-advies? Wij staan u graag te woord

Laat ons u terugbellen