Gaby Bömers | Vorstenbosch en van Tol

Gaby Bömers

Mede-eigenaar / casemanager taakdelegatie
Als je van je hobby je werk maakt, hoef je nooit meer te werken

Gaby is mede-eigenaar van Vorstenbosch & Van Tol en HR is haar expertise. "Ik richt me vooral op het arbeidsgerelateerde ziekteverzuim van medewerkers en HRM-vraagstukken. Ik luister naar het verhaal van de medewerker en probeer weer balans te krijgen in de relatie tussen werkgever en werknemer. Ik bijt me graag vast in de zaak en laat pas los wanneer beiden tevreden zijn met de oplossing."

Coaching
Naast verzuimbegeleiding coacht Gaby managers van het mkb. Ze leert managers onder andere hoe je (zakelijker) leiding kunt geven. Hoe je je medewerkers motiveert en hoe je met een (arbeidsongeschikte) medewerker communiceert. Ook coacht Gaby medewerkers in het communiceren met hun leidinggevende zodat ze zich beter kunnen profileren. Dit bevordert de werkrelatie.

Werkervaring
Voordat Gaby Vorstenbosch & Van Tol opstartte, deed ze werkzaamheden op het gebied van HR voor de NS. De laatste jaren bij de NS legde ze zich vooral toe op ziekteverzuim en WAO (nu: WIA).

Typisch Gaby
"Ik bied klanten en medewerkers een luisterend oor. Ik ben persoonlijk in mijn benadering en kom graag met een oplossing. Daarbij komt het voor dat ik mijn brede netwerk van deskundigen - denk daarbij onder andere aan jobcoaches, advocaten en mediators - inschakel."

"Als je van je hobby je werk maakt, hoef je nooit meer te werken."

Boost
Gaby heeft van haar hobby haar werk gemaakt. "Ik krijg er veel energie van om mensen te helpen, om werkgever en medewerker bij elkaar te brengen. Dat geeft me een enorme boost. Ook het persoonlijke contact met klanten en werknemers is voor mij onmisbaar."

Neem direct contact op met Gaby

Laat ons u terugbellen