Vorstenbosch & van Tol arbodienst Den Bosch

Intermediairs Re-integratie & Verzuimbegeleiding

Menea

Sinds begin 2011 heeft Menea een samenwerkingsrelatie met Vorstenbosch & Van Tol. Voor diverse opdrachtgevers van Vorstenbosch & Van Tol heeft Menea haar professionals in kunnen zetten en nog steeds werken we met veel plezier samen.

Menea is een professionele samenwerkingspartner op het gebied van re-integratie in het tweede spoor. Onze begeleiding daarbij is resultaatgericht en met de juiste persoonlijke aandacht voor de kandidaat. Menea begeleidt organisaties en medewerkers bij zowel interne als externe re-integratie.

Tijdens het re-integratietraject ligt de focus op wat nog wél kan. Met behulp van begeleidingsgesprekken en huiswerkopdrachten wordt inzicht verkregen in het persoonlijk profiel van de medewerker. Vervolgens wordt de arbeidsmarkt onderzocht en benaderd. Hierbij kan desgewenst gebruik gemaakt worden van een webapplicatie die alle vacatures verzamelt die op internet geplaatst worden. Om uit te proberen of een bepaalde functie passend is, kan ook gezocht worden naar een stage of werkervaringsplaats.