Vorstenbosch & van Tol arbodienst Den Bosch

Intermediairs Re-integratie & Verzuimbegeleiding

Kaal Masten

Na jaren samengewerkt te hebben met een arbodienst, waar wij niet tevreden over waren, zijn wij in 2012 op zoek gegaan naar een andere verzuimbegeleider. Via de HR Manager van Heesen Yachts zijn wij in contact gekomen met Vorstenbosch & Van Tol. We hebben een kennismakingsgesprek gehad met Margaret van de Vorstenbosch en Gaby van Tol. We hebben niet lang na hoeven denken of we de samenwerking aan wilden gaan, ze hadden ons meteen overtuigd. We zijn ontzettend blij dat we deze stap gezet hebben. De korte lijnen, duidelijke communicatie en de ervaring die zij in huis hebben, hebben bij ons nu al gezorgd voor een daling van het ziekteverzuim en dit al na 1 jaar.

Wij zijn erg blij met de snelle en accurate werkwijze van VNVT en vertrouwen volledig op de kundigheid die zij in huis hebben. De communicatie, met zowel ons als onze medewerkers, verloopt erg prettig. 4 wekelijks hebben we de bedrijfsarts in house, ook dit werkt perfect en wordt door de zieke werknemers als zeer aangenaam ervaren. Zij voelen dat ze door VNVT serieus worden genomen en dit draagt weer bij aan een voorspoediger herstel.

Kortom, wij zijn erg tevreden met de prettige manier waarop VNVT ons en onze medewerkers benadert. We kunnen iedereen dan ook van harte aanraden om over te stappen naar VNVT.