Vorstenbosch & van Tol arbodienst Den Bosch

Intermediairs Re-integratie & Verzuimbegeleiding

Dutch bakery

Als sinds 1936 produceert Dutch Bakery B.V. worstenbroodjes. Toen vanaf 2003 het assortiment werd uitgebreid met saucijzenbrood en hartig gevulde snacks heeft Dutch Bakery B.V. een sterke groei doorgemaakt. Nu is het bedrijf gegroeid tot een grote leverancier van exclusieve afbakproducten zoals worsten- en saucijzenbroodjes, breekbrood, hartige mini snacks, quiches en poffertjes en pannenkoeken voor supermarkten en foodservice (wegrestaurants, catering, ziekenhuizen, etc.)

Ook ons personeelsbestand is vanaf 2003 flink uitgebreid en groeit nog elk jaar. Toen wij een aantal jaren  geleden in het informele circuit in contact kwamen met Vorstenbosch & Van Tol werd alleen de salarisadministratie uitbesteed. Al de overige zaken rondom personeel werd er wel even bij gedaan. Problemen rondom ziekteverzuim werden ad hoc zo goed en kwaad als het kon afgehandeld. Sinds we Vorstenbosch & Van Tol in de arm genomen hebben, hebben we het onderdeel verzuim en re-integratie in elk geval helemaal goed op orde. Dit bleek ook wel nu we voor het eerst met een langdurig zieke werknemer te maken kregen. Vorstenbosch & Van Tol zorgde voor het contact met de werknemer, hield ons op de hoogte van de stappen die we moesten zetten en zorgde ervoor dat alle verplichtingen inzake de Wet Verbetering Poortwachter uitgevoerd werden.  Ook het re-integratie proces van de werknemer werd in gang gezet. In Vorstenbosch & Van Tol hebben we een betrouwbare partner gevonden met veel kennis van zaken. 

Een belangrijk speerpunt van ons bedrijf is de flexibiliteit en werken we met korte lijntjes om snel in te kunnen spelen op vragen vanuit de markt. Dit verwachten we van onze partners ook. Vorstenbosch & Van tol heeft altijd goed in kunnen spelen op onze groei in personeel, alsmede op wijzigingen in wet- en regelgeving rondom verzuim en re-integratie. Met hun persoonlijke benadering passen ze goed bij ons.