Vorstenbosch & van Tol arbodienst Den Bosch

Intermediairs Re-integratie & Verzuimbegeleiding

Arbeidsovereenkomsten toetsen op nieuwe wetgeving

Investeren in een goede arbeidsovereenkomst kan u als werkgever een hoop ellende en geld besparen. Dagelijks zien wij de problemen die niet onderhouden overeenkomsten met zich meebrengen.

De wijzigingen die onlangs zijn doorgevoerd (o.a. Wet Modernisering Ziektewet, wijziging pensioenleeftijd) en de veranderingen die er op het gebied van het arbeidsrecht aan zitten te komen (o.a. Wet Werk en Zekerheid, Werkkostenregeling), zijn des te meer reden om eens goed naar uw arbeidsovereenkomsten te laten kijken. Zodat u voorbereid bent en met vertrouwen de toekomst in kunt met uw medewerkers.

Onze arbeidsrechtspecialisten doen dit graag voor u. De arbeidsrecht specialisten van Snijders Advocaten hebben jarenlange ervaring met het opstellen van arbeidsovereenkomsten.

Snijders Advocaten biedt u nu de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief van 95 EURO de door u gebruikte arbeidsovereenkomst te laten scannen. Wij koppelen dan onze bevindingen aan u terug!

Belt of mailt u ons gerust indien u deze scan door ons wilt laten uitvoeren of indien u behoefte heeft aan een persoonlijk gesprek.

We horen graag van u.
 

Snijders Advocaten
Vughterweg 74
5211 CM 's-Hertogenbosch
T: +31 (0)73-7.200.200
F: +31 (0)73-7.200.201
M: 06-51623502
I: www.snijders-advocaten.nl